Junior Aankoper Hasselt

WILLEMEN GROEP is in veel opzichten een ambitieuze durver. Onze groep omvat tal van aannemingsbedrijven, toeleveranciers en projectontwikkelaars. Vanuit een stabiel verleden en een rijke traditie bouwen we met 2300 medewerkers aan prestigieuze projecten. Voor uitdagende projecten in binnen- en buitenland bedenken wij de oplossingen van morgen. Met een stevig groeitempo, grote betrokkenheid en een no-nonsense bedrijfscultuur. Aan jou vandaag de beslissing of je samen met ons de rest van de wereld wil laten zien wat we kunnen!

Willemen Construct profileert zich hierin als hoofdaannemer van grote projecten zoals kantoorgebouwen, residentiële projecten, hotels, winkelcentra, scholen en andere complexe gebouwen. Onze klanten behoren zowel tot de openbare als de private sector.

Voor onze vestiging in HASSELT zijn we op zoek naar een junior AANKOPER (bouwprojecten)

Hoe bouw jij mee aan de strafste plannen?

 • Na een inwerkperiode waarin je vertrouwd raakt met onze activiteiten sta je in voor de opmaak van offerteaanvragen voor de levering van materialen en diensten.
 • Samen met de projectleiders en werkvoorbereiders vertaal je de technische behoeftes naar een duidelijke offerteaanvraag.
 • Je vergelijkt en controleert de offertes op conformiteit met het lastenboek, de meetstaten en de plannen. Je zoekt actief naar alternatieven/optimalisaties en waar mogelijk naar verbetervoorstellen voor de klant.
 • Nadien nodig je de meest interessante leveranciers uit en onderhandel je tot een finale overeenkomst. Deze gesprekken vinden plaats in onze kantoren te Hasselt, Kontich of op de werf.
 • Regelmatig evalueer je de samenwerking met de leveranciers en je blijft alert uitkijken naar alternatieve aanbieders op de markt om het aankoopproces continu te optimaliseren.
 • De opmaak en controle van de aankoopplanning neem je eveneens voor je rekening.
 • Je streeft daarbij naar een efficiënte combinatie van aankopen over de werven en de diverse bedrijfsactiviteiten heen.
 • Je kan rekenen op een team van gemotiveerde collega’s.
 • Je wordt onder de vorm van een peterschap gedurende de eerste maanden begeleidt door een senior aankoper.

Wat heb je in huis?

Willemen Construct is op zoek naar een junior aankoper voor Hasselt met volgend profiel:

 • Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding bouwkunde en beschikt over een degelijke eerste werkervaring in de bouwsector (aankoop of werfervaring).
 • Je bent een gepassioneerde teamspeler die erg communicatief en assertief uit de hoek komt. Goede beheersing van Nederlands en Frans is een must. Engels is een extra troef.
 • Je bent een krak in vlot en efficiënt communiceren en hebt oog voor de kleinste details;
 • Je werkt uiterst nauwkeurig en neemt enkel genoegen met de puntjes op de i;
 • Office heeft geen geheimen meer voor jou.

Waar kan je bij ons op rekenen?

Wij streven naar een open bedrijfscultuur met tweerichtingscommunicatie. Je komt terecht in een gedreven team waarin jij en je collega’s elkaar complementair aanvullen. Je krijgt de kans om autonoom te werken en je werk dus zelf te organiseren. Bovendien kan je bij ons rekenen op een gericht opleidingspakket zodat je je zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder kan ontplooien. Je zal je skills verder kunnen ontwikkelen en de kans krijgen om door te groeien in een vooruitstrevende omgeving. Je kan rekenen op een voltijds contract van onbepaalde duur. Je werkt een 40-uren week, waardoor je op jaarbasis 12 ADV-dagen opbouwt, en volgt verder het collectief bouwverlof, waarvan drie weken tijdens de maand juli en twee weken kerstvakantie. Aanvullend kan je zes verlofdagen vrij inplannen. Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen.

Bij Willemen Groep kies je voor samenwerking, respect, innovatie, resultaatgerichtheid en ondernemerschap. Je werkplek voelt aan als een tweede thuis die een sterk geheel vormt waar altijd oog is voor de toekomst.

Vacancy Details

Contractors 
Willemen Construct
Sector 
Bouw
Categories 
Bouw/Constructie
Engineering
Project management
Aankoop
Recruiter info
Ivan Malfliet
HR-Consultant
T +3215560914

Contractors