Ervaren projectleiders

Franki Construct, behorend tot Willemen Groep, is een gerenommeerde bouwfirma gespecialiseerd in burgerlijke bouwkunde, industriebouw, tunnels en gebouwen. Dankzij onze vakkennis en efficiënte uitvoering van de werken, worden wij regelmatig betrokken bij grote infrastructuurwerken. Hiervoor rekenen wij op het enthousiasme van onze 200 collega's. 

Ter versterking van ons team zoeken wij ervaren projectleiders.

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de toegewezen bouwplaatsen, zowel op technisch als op budgettair vlak. Je leidt de werf als een bedrijf op zich, maar kan voor verschillende zaken terugvallen op het hoofdbureau.

Wij zoeken naar collega's met een bouwtechnische studieachtergrond. Een minimum van 3 jaar ervaring is aangewezen. Ook voor de zeer ervaren projectleiders is er ruimte binnen onze firma. Voor deze functie is het belangrijk dat je een sterk financieel inzicht hebt, bovenop goeie organisatie-en communicatieskills. Als je woonachtig bent in de driehoek Brussel-Antwerpen-Gent, dan is dat de ideale uitvalsbasis voor onze werven.

Franki Construct biedt je een collegiale omgeving en groeimogelijkheden. Je zal steeds kunnen rekenen op de steun van een gemotiveerd team.  Bovendien mag je rekenen op een aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen. Daarnaast bieden wij jou de mogelijkheid om aan telewerk te doen.

Een getuigenis van onze projectleider Niels Ringoot : “Als projectleider (m/v/x) bij Willemen Groep ben jij eindverantwoordelijk voor het leiden en bewaken van projecten inzake planning, budgettering, organisatie en uitvoering. Het is jouw doel om een optimale en financieel gunstige realisatie van de projecten te garanderen. Je hoeft dat uiteraard niet alleen te doen, je kan altijd op je projectteam en de steun van onze backoffice rekenen.”

Graag meer info? Contacteer Jill Augustynen via 0471/800594 (ook via whatsapp)

 

Vacancy Details

Contractors 
Franki Construct
Sector 
Bouw
Categories 
Bouw/Constructie
Recruiter info
Jill Augustynen
M +32 471 80 05 94

Contractors