Willemen Construction bouwt nieuwe concessie Bilia-Emond Group

Prev Next

Op dinsdag 14 juli is op de site van Cloche d’Or in Luxemburg de eerste steen gelegd voor de gloednieuwe concessie van 24.400 m² voor Bilia-Emond Group. De oplevering van het gebouw voor premiummerken BMW en MINI is gepland voor de zomer van 2022.

“Voor een ondernemer is dit een levenswerk”, zegt Philippe Emond, Managing Director van Bilia-Emond. “We waren sinds 2016 op zoek naar de geschikte partners om dit project vorm te geven. Deze eerstesteenlegging is dan ook een belangrijk hoogtepunt in een complex dossier en vooral een belangrijke stap voor onze groep.” De nieuwe concessie wordt een van de grootste van de BMW Group in de Benelux.

Voor de realisatie van de nieuwe concessie rekent Bilia-Emond Group op het Duitse Schuler Group en op Willemen Construction als aannemer. De samenwerking tussen de drie partners is tot stand gekomen dankzij de waarden die worden gedeeld op het vlak van expertise, innovatie en verantwoordelijkheid. De gevonden synergieën en de gecombineerde ervaring moeten leiden tot de bouw van een gebouw dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.

Philippe Emond kijkt alvast uit naar de realisatie van de concessie. “Met dit project willen we onze ontwikkeling verderzetten en versnellen. De voorbije jaren werden al heel wat veranderingen doorgevoerd om de kwaliteit van onze diensten te verbeteren. Vanaf 2022 zullen we dat kunnen doen in een omgeving die onze klanten van ons verwachten.”

 

3 August, 2020 - 14:15