Willemen Groep overhandigt cheque aan 3 goede doelen

Prev Next

Franki Construct, Franki en Cosimco hebben samen een bijdrage van 5.250 euro geleverd aan drie organisaties die zich inzetten voor kinderen met een ernstige ziekte: Move To Improve, Cita des Ailes en Cliniclowns.

De drie aannemingsbedrijven uit de Willemen Groep kozen er opnieuw voor om in plaats van eindejaarsgeschenken uit te delen aan klanten en contacten, een bijdrage te leveren aan het goede doel. Ook vorig jaar werden vanuit Willemen Groep goede doelen gesteund, zoals De Mucovereniging vzw en het Mecenaatsfonds van het Universitair Ziekenhuis van Antwerpen (UZA).

Meer informatie over deze organisaties vindt u op:
www.movetoimprove.be
www.cita-des-ailes.be
www.cliniclowns.be

Foto's: Ludo De Taeye, algemeen directeur van Franki Construct, overhandigt een cheque aan Professor Guy Molenaers van de VZW Move To Improve. De gelden zullen gebruikt worden om een fietsgame te ontwikkelen. Het in beweging blijven is bijzonder belangrijk voor het soepel houden van de spieren. Om dit voor kinderen aantrekkelijker te maken, is de VZW een game aan het ontwikkelen. De bijdrage van Franki Construct helpt om deze game te realiseren.

23 January, 2015 - 11:00