Eerste steen residentie Ardea is gelegd

Prev Next

Vanmiddag werd de symbolische eerste steen van het nieuwe woonproject Residentie Ardea in Etterbeek gelegd door burgemeester Vincent De Wolf en Johan Willemen, voorzitter van Willemen Groep. Het woonproject dat bestaat uit 69 appartementen, is de eerste fase van de gloednieuwe wijk Jachthof.

Op een braakliggend terrein aan de Beckersstraat, ontwikkelt Willemen residentie Ardea. De komende jaren zal heel het terrein ontwikkeld worden en zal er ook het nieuwe administratieve centrum van de gemeente Etterbeek verrijzen. Ardea is het eerste project van deze nieuwe site, die de naam Jachthof meekrijgt. En de lat ligt meteen hoog. Met aandacht voor duurzaamheid, hoogwaardige afwerking en eigentijds design zet Ardea de trend voor de rest van de buurt.

69 studio's en appartementen

Dit moderne nieuwbouwproject zal bestaan uit 69 studio’s en appartementen van 1 tot 3 kamers, verdeeld over 5 verdiepingen. De passiefbouw garandeert het hoogste comfort en de laagste energiefacturen. De appartementen beschikken allen over een zuidgericht terras met zicht op het nieuwe park. De afwerking van de appartementen gebeurt volgens de eigen wensen van de kopers. Voor de auto's is er een ondergrondse parking die toegankelijk zal zijn via de Beckersstraat. Daar kan geparkeerd worden op een van de 63 plaatsen – waarvan er 7 zijn aangepast voor andersvaliden. In de ondergrondse verdieping heeft elke wooneenheid ook een eigen kelder. Ook op deze verdieping bevinden zich de technische lokalen voor de water- en elektriciteitsmeters, het vuilnis en onderhoud.

Opendeurweekend

Op zaterdag 11 en zondag 12 juni, telkens van 10 tot 16u, vindt er een opendeurweekend plaats op de werf zelf. Meer informatie over residentie Ardea kan u hier vinden. 
 

9 June, 2016 - 15:00