Albitum stelt nieuwe afdeling voor

Prev Next

Albitum, specialist in platte daken en sinds 2007 lid van Willemen Groep, heeft een gloednieuwe afdeling Care opgericht. Naast onderhoud van daken, concentreert deze afdeling zich ook op grotere renovatieprojecten. De nieuwe aanpak toont zich meteen succesvol, want C&A plaatste inmiddels een bestelling ter waarde van 1,2 miljoen euro voor de renovatie van hun logistiek centrum in Boom.

Albitum is een van de grootste Belgische aannemers in dakwerken, gespecialiseerd in renovatie en afdichting van platte daken vanaf 500 vierkante meter. Albitum richt zich dus vooral op industriedaken en andere grote dakoppervlakken, zoals parkeerdaken, grote tunnels onder waterwegen of ondergrondse parkeergarages. “Het idee voor Albitum Care is tot stand gekomen na het binnenhalen van een grote opdracht voor Audi Brussels, waar we instaan voor zowel het onderhoud als voor de renovatie”, legt Aldo Moyens van Albitum uit.

Onderhoudscontract

Schade wordt vaak veroorzaakt door slecht onderhoud, en verzekeraars dekken geen waterschade die is ontstaan door slecht onderhoud. Daarom biedt Albitum Care een onderhoudscontract aan met twee onderhoudsbeurten per jaar: één in de lente en één op het einde van het jaar. Goten, spuwers en afvoer worden gereinigd; mos, plantgroei en vreemde voorwerpen verwijderd.

Rapport

“Daarnaast worden de zichtbare dichtingswerken volledig nagekeken en in de lente wordt een preventieve inspectie uitgevoerd. De bouwheer ontvangt een rapport met een samenvatting van de vaststellingen, een aantal aanbevelingen en eventueel een suggestie voor het uitvoeren van extra werken die noodzakelijk zijn”, vertelt Moyens. “Bovendien biedt Albitum Care 24/7 een garantie op een snelle interventie bij infiltraties en stormschade.”

Raadpleeg de brochure van Albitum Care hier.
 

5 January, 2016 - 15:30