10.000 bezoekers op onze 10 werven tijdens Open Wervendag

Prev Next

De tiende editie van de Open Wervendag wist zondag - ondanks het regenweer - ruim 78.000 bezoekers te lokken. Meer dan 200 werven in heel België namen deel. Een van de blikvangers was de fiets- en voetgangerstunnel aan de Boeveriepoort in Brugge. De werf van Aswebo kreeg maar liefst 2.600 bezoekers over de vloer.

Ook de aanleg van de spoorbypass en tangent in Mechelen (2.000 bezoekers), de nieuwe campus Zuid van de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen (1.750 bezoekers) en de vernieuwing van het stadion van KV Mechelen (1.600 bezoekers) genoten veel belangstelling. In totaal lokten onze 10 open werven samen maar liefst 10.165 kijklustigen.

Willemen Groep zette gisteren tijdens Open Wervendag zijn beste beentje voor en stelde maar liefst tien werven open voor het grote publiek. Naast de eerder al opgesomde werven, zetten ook het nieuwe cultuurcentrum in Zaventem, 'School van Morgen' SJI in Borsbeek en residentiële projecten 't Veer (Tielrode), Filteint (Sint-Niklaas), Artevelde Plaza (De Panne) en Bootsman Jonsen (Oostende) de deuren wagewijd open voor geïnteresseerden.

De werf met de meeste bezoekers was de herinrichting van de achterzijde van het station van Brugge. Aswebo bouwt hier samen met Artes Depret aan een nieuwe fiets- en voetgangerstunnel onder de Albert I-laan. Bezoekers werden door de projectleiding begeleid langs het parcours van de werken. 2.600 mensen kwamen kijken hoe deze 400 meter lange tunnel gerealiseerd wordt en hoe het toekomstige straatbeeld er zal uitzien.

We willen graag alle medewerkers bedanken voor hun inzet en de bezoekers voor hun interesse. Graag tot volgend jaar!
 

23 May, 2016 - 15:15